mandag 22. juni 2009

Endelig for Hoika


Sutern har alltid lurt Hoika, men i helga var det endelig hans tur og få en ordentlig suter. Det ble en på meg også, så vannet gir nok engang ifra seg to fisk på helga. Hoika har hatt utallige kveldstur, og også noen netter etter sutern i det aktuelle vannet. Jeg dro opp på fredag, det ble en stille natt til lørdag. Etter litt boklesing og radiolytting dukker Hoika som avtalt opp på lørdag. Utpå natta hyler den ene varslern til Hoika, endelig sitter det en skikkelig suter i andre enden. Etter en bra fight så sklir hannfisken over håvkanten. Fisken var 51 cm lang og veide 2320 gram.


51 cm og 2320 gram


Fisken gikk i karpesekken for å vente på bedre fotolys. Senere på natta peip det så i en av mine varslere. Ut av soveposen i stilongs og kroker en suter. Kort etter sklir det en hunnsuter inn i håven. Fisken var 52 cm og dro vekta til 2400. Sutern gikk i sekken, og når sola sneik seg over tretoppene var det klart for bilder.


52 cm og 2400 gram

Alle suterne der iår har blitt tatt på popup boilles, men det har alltid vært en stang med alternativt agn. Skal også sies at det ikke har blitt fòret med boillies, men med partikel blandinger. I helga kom ingen av fiskene på fòret, men en 10-15 meter utenfor. Det var kun en pva pose med pellets på riggen. Har også fått fisk på methodfeeder der i år.

Fiskehilsen
André

1 kommentar:

  1. Finfine suter, grattis med dem! Bra morratryne-bilder :-D

    SvarSlett