lørdag 7. februar 2009


Lørdag 07.02.09.
Væeret så fint ut på meldingen. Og tur på øyeren var planlagt, folk var bedt med og dette skulle bli en knall helg. Det var helt til fredagsvarslet til yr dukket opp. 4 Sek med vind og en haug med snø. DRITT!!!. Men det er noen som har tryglet å bedt til sine bedre halvdeler om å få dra ut i helgen (meg). så ut måtte jeg. min faste følge takket nei til fordel for valp og dame, men vi er jo flere i denne klubben. Andre ringte meg og hadde ungefri, lurt på hva vi skulle gjøre, jeg kom på ett vann hvor jeg jerkfiska litt i sommer. kansje dette kunne hvere løsningen?.
lørdagen kom, Kim, Andre og Svein tok mot til seg å reiste ut i vinterstormen. det tok sin tid og komme frem, men det gikk akkuratt. Jeg sier litt for kult (jeg vet hvor vi skal gå)
Men jeg viste egentlig ikke, for jeg har bare hvert her på sommeren. Vi borret første hullet 0,8m vann under isen. også hull nr 1,2,3,4,5,6,7,8. fortsatt bare ca 1m vann under isen. Vi bestemmer os for å gå på vandring etter noe dypere, etter 1,5timer gåing rundt hele vannet. går vi tilbake til start, setter ut noen stenger uten særlig trua. vi fisker litt mort sier Andre. ok greit. etter ca 1,5 timer spretter en angeldonfjær opp. Hva faen tenker vi, Er det gjedde!!!hvist faen. Svein har fast fisk. å den går. Er det noe gromt????
Jepp det er det.Det er var det. ei fin dame på 7,2kg og 98 cm. Ble det ikke bommtur alikevell???

ca 30 min senere piper det i Andre sine varslere. Det dukker opp en 3,5 kilos. Faen blir det en bra tur alikevell. Fett. Min tur (kim)

Jepp det er det. en liten tass. på rett over 3 kg. (Andre du må lære deg å ta bilde med speilrefleks;)

Nå hadde alle fått en hver, Kanon!!! blir det mere???

Jada. 20 min senere piper det hos Andre igjen 4260 og 88cm. tøft nå ligner det jo på noe. Nå er det fisketur!!
Været gjorde ting vanskelig for oss å kameraet mitt. men Svein var kongen i dag. nr 2, 4960 og 89 cm.


Til og vere første gang på dette vannet på vinteren kaller jeg dette en sukksetur. Vi hadde det hvertfal drit morro.


Mens vi ventet på Gjeddene hadde vi NM i horking. (unskyld horkens venner). Svein var uslåelig der å. Ikke mye og gjøre med denne karen i dag; )

For ett nytt vann. vi hadde det drit morro. Takk For en fin tur

Kim Oug

1 kommentar:

  1. kjempe pene gjedder det der!!! jeg kunne nok trengt noen tips til gjeddemeite på isen for har nesten akkuratt startet med det og har heller ikke fått noe serlig på land bortsett fra en en gjeddeyngel på 800 gram i en liten dam ikke langt unna.
    vis du ikke vil legge det rett ut kan du vel kansje sende dem på mail??? frisk-16@live.no
    jeg har selv en blogg side som fremdeles er ganske ukjent for de fleste trur jeg i værtfall? http://yarban948storlaksen16.blogspot.com/

    SvarSlett